Cautare rapida
Catalog produse
Marci produse
Informatii
Termeni si conditii
 
TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.bioverlinea.ro
 
Site-ul www.bioverlinea.ro apartine S.C. MUSETEL CONSULTING S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Sector 4, Calea Vacaresti, NR 240, BLOC 72A, Scara 1, Ap 20 inmatriculata la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/10077/14.08.2015, Cod Unic de Înregistrare 34892133, cont RO12RNCB0546147140350001 deschis la BCR AGENTIA TIMPURI NOI, adresa de e-mail contact@bioverlinea.ro
Site-ul www.bioverlinea.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Insa pentru a beneficia de anumite servicii oferite va recomandam sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site).

 

Prin inregistrarea ca membru vi se va solicita sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele d-voastra de Utilizator fiind integral in responsabilitatea d-voastra.


Sunteti de acord sa ne instiintati imediat daca observati orice semn de activitate neautorizata sub numele d-voastra de Utilizator. Statutul de membru al acestui site este la libera alegere, deci odata inregistrat aveti dreptul de a solicita renuntarea la acest statut si stergerea din sistem a tuturor informatiilor care va privesc. Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

 

Folosirea acestui site si inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.bioverlinea.ro si a Politicii de Confidentialitate.

 

Confirmarea unei comenzi, prin click pe butonul Finalizare comanda din Cosul de cumparaturi are statut de semnatura electronica, in sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avand valoare egala cu o semnatura olografa.

 

Ne luam libertatea de a modifica prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate fara notificare prealabila. De aceea, va rugam sa le revedeti periodic, cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii”. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.bioverlinea.ro.

 

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site, si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile derulate in acest cont.

 

Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:

-         Legea comertului electronic - 365/2002

-         Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001


 

 

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV)

 

Termenii si conditiile generale de vanzare (denumite in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Ver Linea Concept, prin intermediul magazinului virtual www.bioverlinea.ro catre Cumparator.

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna:

 

-         Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

-         Vanzator: S.C. MUSETEL CONSULTING S.R.L. cu sediul in Bucuresti,Sector 4,Calea Vacaresti, Nr 240, Bloc 72A, Scara 1, Ap 20, inmatriculata la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/10077/14.08.2015, Cod Unic de Înregistrare  34892133, cont RO12RNCB0546147140350001 deschis la BCR AGENTIA TIMPURI NOI

-         Bunuri si Servicii: orice produs sau  serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

-         Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

-         Contract: o comanda confirmata de catre Vanzator.

 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pentru bunuri si servicii din magazinul virtual www.bioverlinea.ro  Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

 

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

 

Valabilitate

Contractul (comanda) intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Contractul (comanda) se considera incheiat la expirarea celor 10 zile (termen legal pentru returnare) din momentul intrarii in posesie a bunurilor si serviciilor Contractului de catre Cumparator.

 

 

Obligatiile vanzatorului

Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila. Toate imaginile de pe acest site sunt cu titlu de prezentare si pot aparea diferente minore fata de produsul pe care-l cumparati, spre exemplu din cauza modificarii caracteristicilor sau designului de catre furnizori. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, bioverlinea.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului in cauza si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp in legatura cu eroarea aparuta.

 

 

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Numele site-ului www.bioverlinea.ro, precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea Ver Linea Concept si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. De asemenea, imaginile si textele de pe acest Site constituie proprietatea intelectuala a MUSETEL CONSULTING SRL si nu pot fi preluate, folosite sau copiate fara acordul scris al proprietarului.


Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a MUSETEL CONSULTING SRL.

 

 

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.bioverlinea.ro - texte, imagini, elemente grafice, design, aplicatii, programe, scripturi - este original sau obtinut cu acordul producatorilor/colaboratorilor societatii si apartine proprietarului site-ului www.bioverlinea.ro si este protejat de Legea pentru Protectia Drepturilor de Autor. Este interzisa reproducerea de materiale de pe site fara acordul nostru prealabil. Orice incalcare a drepturilor de autor trebuie semnalata la adresa de email contact@bioverlinea.ro 

Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator si asigura un termen de 2-4 zile pentru livrare. In conditii exceptionale (meteorologice, starea drumurilor, accidente, etc), Vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.

 

 

Ambalare si transport

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va ASIFURA livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciilor de curierat. In cazul marfurilor deteriorate, deficientelor cantitative si/sau calitative acestea vor fi inlocuite si/sau completate corespunzator.

 

 

Acceptarea bunurilor si serviciilor de catre cumparator

Acceptarea Bunurilor si Serviciilor de catre Cumparator va fi facuta atunci cand acestea sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni.

 

 

Transferul proprietatii

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Utilizatorului, in locatia indicata in Comanda, respectiv in momentul semnarii de primire a documentului de transport furnizat de curier. Curierul nu este autorizat de catre MUSETEL CONSULTING SRL  sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnatura de livrare si achitarea eventualei contravalori a acestora. Vanzatorul nu poate fi facut responsabil de continutul coletelor expediate decat daca exista un document incheiat de catre Cumparator si reprezentantul curierului care a efectuat transportul.

 Termene de livrare

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de noul termen estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturare sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 4 zile lucratoare.

 

 

Conditii de returnare

Orice produs cumparat de pe www.bioverlinea.ro  poate fi returnat, cu inapoierea contravalorii comenzii, in conditiile legii. Conform legii romanesti, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris la adresa contact@bioverlinea.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu obligatia de a returna produsele neperisabile comandate in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la primirea acelor produse.

 

Costurile de returnare a produselor sunt in sarcina Cumparatorului. Dupa returnarea produselor, Cumparatorul primeste inapoi valoarea produselor comandate, fara a i se cere vreo explicatie sau fara sa trebuiasca sa aleaga un produs similar.

 

Returnarea produselor trebuie sa se faca in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost livrate, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, cu toate etichetele si accesoriile, Cumparatorul  suportand cheltuielile de expeditie, conform legilor romanesti aflate in vigoare.

 

 

Limitare de responsabilitate a Vanzatorului

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

 

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in descrierile de pe site  sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul prezentarii in vederea vanzarii si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

 

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

 

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, MUSETEL CONSULTING SRL raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la cumparator pentru produsele respective.


Cumparatorul  accepta ca, fara nici o notificare prealabila, vanzatorul  modifica sau adauga orice informatie pe site, suspenda orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garanteaza si/sau confirma sub nici o forma tipul de informatie gasit pe acele site-uri. Ramane la latitudinea cumparatorului daca viziteaza sau nu aceste site-uri.

 

Nu suntem responsabili nici pentru comentariile afisate de catre utilizatori pe paginile produselor sau pe blogul nostru sau pe pagina de facebook a www.bioverlinea.ro.  

 

 

Anularea sau refuzarea unei comenzi

Cu scuzele de rigoare, ne rezervam dreptul de a anula comenzi dn cauza introducerii unor informatii gresite referitoare la specificatiile produsului respectiv imagini, caracteristici tehnice, pret, termen de livrare, etc. MUSETEL CONSULTING SRL face eforturi permanente de eliminare a erorilor si de pastrare a acuratetii informatiilor.

 

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin e-mail de motivul refuzului, iar daca este cazul vi se va propune o alternativa. Vom putea refuza o comanda daca:

-         dintr-o eroare, nu avem pe stoc produsul comandat

-         plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul transferului bancar.

-         a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

-         nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc.)

 

 

Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.bioverlinea.ro reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi recomandate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. 
MUSETEL CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor pe site-ul www.bioverlinea.ro, fara o instiintare prealabila.

 

 

Promotii

MUSETEL CONSULTING SRL stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe www.bioverlinea.ro. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta cumparatorului numai prin intermediul site-ului. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care se incadreaza intocmai in regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida. Toate promotiile efectuate de MUSETEL CONSULTING SRL sunt valabile in limita stocului disponibil.

 

 

Comunicarea cu site-ul/ magazinul online

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, prin oricare din metodele puse la dispozitie in sectiunea Contact si in paginile de descriere ale produselor atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, amenintator, defaimator la adresa MUSETEL CONSULTING SRL, bioverlinea.ro sau a unei terte parti. Este interzisa trimiterea mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

Daca aveti probleme legate de o comanda, puteti lua cu Oana Surlin  pe e-mailul contact@bioverlinea.ro 

 

Legea aplicabila

Cumparatorul accepta ca drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii Termeni si Conditii General de Vanzare, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul Contract vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare in momentul de fata. Orice litigiu care are ca obiect acest Contract va fi solutionat pe cale amiabila, iar in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor judecatoresti romane in jurisdictia carora se afla sediul Ver Linea Concept.

 

 

Forta majora

In caz de forta majora niciuna din parti nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea totala sau partiala a obligatiilor ce ii revin conform acestui Contract. Prin forta majora se intelege evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: conditii meteorologice nefavorabile, alte actiuni sau inactiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili, erorile de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele MUSETEL CONSULTING SRL.

 

 

Dispozitii finale

MUSETEL CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale Termenilor si conditiilor, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul www.bioverlinea.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre Cumparator in acest sens.

Termenii si conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre MUSETEL CONSULTING SRL si cumparator si nu pot fi modificate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.


Prin accesarea si inregistrarea pe acest site si prin comenzile trimise acceptati Termenii si conditiile de mai sus si sunteti de acord ca acestia au valoare unui contract. In cazul in care nu doriti sa fiti angajati si sa respectati Termenii si conditiile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi acest site.

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de MUSETEL CONSULTING SRL pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul MUSETEL CONSULTING SRL, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

 

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. MUSETEL CONSULTING SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si MUSETEL CONSULTING SRL.

 

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

 

MUSETEL CONSULTING SRL  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Bucuresti, Sector 4, Calea Vacaresti, Nr 240, Bloc 72A, AP 20 Romania, MUSETEL CONSULTING SRL se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 

MUSETEL CONSULTING SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

-         dreptul de a cere MUSETEL CONSULTING SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-         dreptul de a cere MUSETEL CONSULTING SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

-         dreptul de a cere MUSETEL CONSULTING SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

-         dreptul de a cere MUSETEL CONSULTING SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bioverlinea.ro.

 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.bioverlinea.rosau de a afecta performanta serverului pe care ruleaza site-ul www.bioverlinea.rova fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va fi urmata de cercetare legala impotriva acelora care au incercat acest fapt.

Contactati-ne:
0724 543 730

 

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos de cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.


 


 Website detinut de Musetel Consulting S.R.L., CIF: 34892133, Reg.Com: J40/10077/2015
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC