Cautare rapida
Catalog produse
Marci produse
Informatii
Politica de confidentialitate
 
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE
 

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de MUSETEL CONSULTING SRL pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul Ver Linea Concept, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

 

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

 

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. MUSEL CONSULTING SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si MUSETEL CONSULTING SRL .

 

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

 

MUSETEL CONSULTING SRL  se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra transmisa la adresa Bucuresti, Sector 4, Calea Vacaresti, Nr 240, Bloc 72A, Scara 1, AP 20, Romania, MUSETEL CONSULTING se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

 

MUSETEL CONSULTING SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

-         dreptul de a cere MUSETEL CONSULTING SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-         dreptul de a cere MUSETEL CONSULTING SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

-         dreptul de a cere MUSETEL CONSULTING SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

-         dreptul de a MUSETEL CONSULTING SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@bioverlinea.ro 

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.bioverlinea.ro sau de a afecta performanta serverului pe care ruleaza site-ul www.bioverlinea.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va fi urmata de cercetare legala impotriva acelora care au incercat acest fapt.

Contactati-ne:
0724 543 730

 

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos de cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.


 


 Website detinut de Musetel Consulting S.R.L., CIF: 34892133, Reg.Com: J40/10077/2015
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC