Cautare rapida
Catalog produse
Marci produse
Informatii
Livrare
 
Comenzile dumneavoastra sunt preluate de echipa Bioverlinea:

- online NON-STOP prin inregistrarea pe site

- prin email NON-STOP, direct de pe site prin optiunea comanda instant sau scriindu-ne pe adresa contact@bioverlinea.ro , Programul de livrare este: Luni - Vineri: 9:00 - 16:00 in Bucuresti si 9:00 - 14:00 in restul tarii.

 

Livrarile se fac pe tot teritoriul Romaniei.

NU EXISTA COMANDA MINIMA !

 

 

Transport gratuit pentru comenzi de peste 250 lei.
 

Livrarea tuturor produselor se face in regim de curierat rapid prin intermediul BooKurier.

 

Costul livrarii:

 

Livrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA pentru toate comenzile mai mari de 250 lei inclusiv TVA.

 

Pentru comenzi sub 250 RON tariful este:

- in varianta cu plata ramburs  de 10,5 RON ( TVA inclus ) in Bucuresti si 23 RON ( TVA inclus) in afara Bucurestiului/ national

-  in varianta cu plata prin transfer bancar  6 RON ( TVA inclus) in Bucuresti si 11 RON (TVA inclus) in afara Bucurestiului/ national
- pentru destinatii in afara listei de 5000 localitati a curierului se va percepe o taxa de livrare de 23 RON ( TVA inclus) indiferent de numarul de km. 
 
Prin varianta de livrare prin curier rapid nu exista tarife suplimentare pe kg colet ( intre 1-3Kg) si nici tarife suplimentare in tara pentru km daca destinatia se afla pe lista celor 5000 localitati in care livreaza curierul. 
 Pentru destinatii in afara listei de 5000 localitati a curierului se va percepe o taxa de livrare de 23 RON ( TVA inclus) indiferent de numarul de km. In cazul destinatiilor in afara listei curierului veti fi anuntati prin e-mail sau telefon inaintea livrarii coletului.
 

In ultima etapa a procesului de comanda vi se va cere sa alegeti o varianta de transport care va fi listata in factura pe care o veti primi in momentul livrarii. Daca optati pentru transfer bancar veti primi pe e-mail o factura proforma cu suma totala si detaliile de plata ale SC Ver Linea Concept.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent si poate ajunge pana la 4 zile. In mod normal in 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din importatori.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un reprezentant va va comunica telefonic sau pe e-mail durata de expediere a produselor comandate.

Pentru cazurile in care aveti nevoie mai repede de vreun produs comandat ne vom stradui folosind  livrare expres sa va indeplinim dorinta.

Incasarea banilor in varianta ramburs se va face de agentul curier care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau de pe e-mail si nimic altceva in plus.

Important! Nu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon sau pe e-mail.

 

Va rugam sa acordati atentie casutei de mentiuni speciale daca aveti sa ne comunicati detalii despre adresa de livrare care poate fi diferita de cea de facturare detalii despre intervale orare preferate pentru momentul livrarii coletului.

Nu se accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Daca sunt mai multe adrese de livrare, va rugam sa efectuati comenzi separate pentru fiecare dintre acestea.

 

In cazul in care sunteti din Bucuresti curierul va va contacta inainte sa faca livrarea. Va rugam sa raspundeti la telefon deoarece curierul nu livreaza pana nu confirma datele cu dvs. telefonic.

 

NOTA: se considera comanda primita daca aceasta a fost receptionata intr-o zi lucratoare pana la orele 14:00. Comenzile primite dupa orele 14:00 se considera primite a doua zi lucratoare. Comenzile primite in weekend se considera primite luni.

 

Ne cerem scuze dar curierul nu este autorizat de catre Ver Linea Concept  sa permita deschiderea coletelor inainte de semnatura de livrare si achitarea eventualei contravalori a acestora.

 

Daca un client nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, curierul va face o a doua incercare de livrare. Daca in interval de 3 zile clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

 

MUSETEL CONSULTING SRL  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, conditii meteo nefavorabile.

 

MUSETEL CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

 

Va rugam sa ne contactati pe e-mail ( contact@bioverlinea.ro) sau telefonic 0724 543 730, daca aveti neclaritati legate de procesul de livrare.

Contactati-ne:
0724 543 730

 

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos de cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.


 


 Website detinut de Musetel Consulting S.R.L., CIF: 34892133, Reg.Com: J40/10077/2015
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC